Informatie WVW Schoolkampioenschap 2012

Geplaatst 30 sep. 2012 08:52 door WV Wormer Jeugdzeilen   [ 20 okt. 2012 05:55 bijgewerkt ]
21e WVW Schoolzeilkampioenschap 2012
Ook dit jaar organiseert de watersportvereniging Wormer weer het scholen-kampioenschap zeilen.
Het is al de eenentwintigste keer dat dit prachtige evenement plaatsvindt.

Dit jaar is het kampioenschap op zaterdag 29 september, van 13.30 uur tot 17.00 uur. De kampioenschappen vinden plaats op het Zwet. We varen uit vanaf de haven van de WVW, Dorpsstraat 277a.

Elke school mag twee teams afvaardigen, elk team bestaande uit maximaal vier leerlingen van groep 7 en/of groep 8. Per school kunnen er in totaal dus 8 leerlingen deelnemen. De teams varen in boten die beschikbaar worden gesteld door de organisatie.

In diverse races wordt beslist welke school zich kampioen 2012 mag noemen.

De kinderen worden bijgestaan door een ervaren zeiler. Zeilervaring is dus niet noodzakelijk.Na de wedstrijden zal de trofee aan de winnende school worden uitgereikt. Tevens krijgen alle aanwezige kinderen een hapje en een drankje aangeboden. Boten met supporters (ouders, familie en vrienden) zijn natuurlijk van harte welkom.

We hopen op 29 september veel leerlingen, ouders en onderwijzers van uw school te verwelkomen!

Schoolzeilkampioenschap 2010  Krantenartikel 2009